17 czerwiec 2024

FlowerTrials® 2024: aandacht voor groen

FlowerTrials® 2024: Innovatie en Inspiratie in de Sierteelt

Van 11 tot 14 juni 2024 vond een van de meest populaire evenementen in de tuinbouwsector plaats: de FlowerTrials®. Air So Pure was trots om wederom deel te nemen en bezoekers te inspireren met ons luchtzuiverende assortiment. Waar andere deelnemers vooral de aandacht gaven aan verdeling, zette Air So Pure juist de spotlight op een stukje verkoop.

Over de FlowerTrials

Van 11 tot 14 juni 2024 presenteerden 60 veredelaars hun nieuwste innovaties en assortimenten tijdens de FlowerTrials®. Dit evenement bood sierteeltprofessionals en plantenliefhebbers volop inspiratie.

Deelnemers uit Europa, Israël, Japan en de VS kwamen samen op 30 locaties in Nederland en Duitsland. Bezoekers konden de nieuwste trends in perk- en potplanten ontdekken, met teelttechnische informatie en retail inspiratie. Telers kregen de nieuwste teeltinformatie van experts, terwijl groothandelaren en retailers veredelaars ontmoetten en toonaangevende variëteiten voor het volgende seizoen verkenden.

Inspiratie en Innovatie bij KP Holland

Dit jaar bevond onze stand zich bij KP Holland, een trots lid dat bekend staat om hun toewijding aan het telen van hoogwaardige Spathiphyllum in de potmaten 7, 9 en 15 cm. Bezoekers konden niet alleen onze luchtzuiverende planten bewonderen, maar ook kennismaken met de innovatieve teeltmethoden van KP Holland.

De Reis van Veredeling naar Verkoop

Tijdens de FlowerTrials® omarmt telersvereniging Air So Pure de complete reis van veredeling naar teelt tot verkoop. Dit jaar hebben we (inter)nationale klanten geïnspireerd en hen laten zien hoe onze luchtzuiverende planten bijdragen aan een gezondere leefomgeving.

Air So Pure FlowerTrials 2024

Datum FlowerTrials® 2025

De FlowerTrials® blijven een onmisbaar evenement voor iedereen die betrokken is bij de pot- en perkplantenwereld. De datum van de volgende FlowerTrials is inmiddels ook al bekend, deze vinden plaats van 10 t/m 13 juni 2025!

Blijf ons ook volgen op LinkedIn i Instagram voor de laatste updates en evenementen. Bekijk ook onze store locator voor alle Air So Pure verkooppunten en verrijk jouw ruimte met de luchtzuiverende planten van Air So Pure!

Zobacz nasz asortyment

Rajska roślina

Spoonplant

Niebieska paproć

Paproć kędzierzawa