Agenda Air So Pure

Waterdrinker Green Trade Center

Van 18 september
tot 13 oktober 2023
Green Trade Center

Het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) is het grootste inkoopcentrum voor groene producten in Europa, met een totale oppervlakte van 25.000 vierkante meter. Hier vind je een uitgebreid assortiment van meer dan 9.000 verschillende soorten binnen- en buitenplanten, artikelen voor boomkwekerij, unieke bloemen en bekende merken van potten en accessoires. Dit biedt klanten de mogelijkheid om al hun groenbenodigdheden op één plek te vinden en af te rekenen.

Air So Pure is tussen 18 september en 13 oktober 2023 te zien in het GTC met een uitgebreid assortiment, vernieuwend P.O.S. materiaal en speciale 'Oktober Air So Pure maand' acties.

VT wonen&design beurs

Van 3 oktober
tot 8 oktober 2023
Decorette adviesplein

De VT wonen&design beurs is dé beurs voor wooninspiratie, -tips en -vragen. Meer dan 200 woonmerken zijn aanwezig om jou hun nieuwe collecties, tips en woonnieuws te laten zien. Dit jaar is er een extra onderdeel toegevoegd aan de beurs: Huis&Energie.

Je kunt de luchtzuiverende planten van Air So Pure bekijken op het Decorette adviesplein.

Trade Fair Aalsmeer

Van 7 november
tot 9 november 2023
Stand: 17.28

De Trade Fair Aalsmeer is een van de grootste netwerk- en inspiratie beurzen in de sierteeltsector. Met meer dan 650 kwekers van bloemen en planten biedt deze beurs genoeg mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen en zaken te doen.

Bezoek Air So Pure op de Trade Fair Aalsmeer 2023 bij stand 17.28. Hier vind je een Air So Pure 'plein', omringd door de trotse leden.

Winterfair Margriet & Libelle

Winterfair logo
Van 24 november
tot 30 november 2023
Groenplein, hal 2

De Winterfair is een gezellig winterfeest van de Libelle en Margriet. Met verschillende optredens, workshops, lekkernijen en meer dan 300 kraampjes is het een onvergetelijk dagje uit.

Romeo Sommers, bekend van o.a. Koffietijd, verzorgt op het Groenplein in hal 2 verschillende workshops met de planten van Air So Pure. Ook staan er 2 creatieve 'selfie' kraampjes waar jij een originele foto kunt maken.

Royal FloraHolland Winter Fair

Royal FloraHolland Winter Fair
Van 10 januari
tot 11 januari 2024
n.t.b.

Tijdens de Royal FloraHolland Winter Fair in Aalsmeer presenteren kwekers hun kamer- en tuinplanten. Air So Pure zal hier zijn luchtzuiverende assortiment presenteren.