OVER ONS

Onze brandstory

Water, aarde en lucht. De belangrijkste ingrediënten voor leven op aarde. Ons leven. Een leven vol plezier. Betekenis. Groei en aandacht. Een wereld die zich steeds bewuster wordt van de kracht van de natuur en het belang van een gezonde leefomgeving. Een wereld waar mensen meer en meer in harmonie willen zijn met de elementen der aarde. Het geeft ons innerlijke rustenergie en balans. Het zorgt voor ontspanningfocus en verbinding. Daarom zet Air So Pure in op een revolutie. Een groene revolutie die bijdraagt aan het welzijn van ons allemaal. Op school, thuis, op kantoor en in publieke ruimtes.

De Air So Pure collectie is geselecteerd op de bijzondere luchtzuiverende eigenschappen die het verschil maken tussen een gewone plant en planten die bijdragen aan een gezonde leef-, werk– en relaxomgeving. Gekweekt met liefde, aandacht en zorg, precies zoals wij de wereld zouden moeten omarmen. We ontvangen het dubbel en dwars terug. Ontdek de luchtzuiverende groenmakers van Air So Pure en creëer…

..a world of wellbeing

Wellbeing

Onze werelden

Wonen

Prettig wonen met onze populaire luchtzuiverende kamerplanten, die zorgen voor meer zuurstof, een betere luchtvochtigheid en sfeervolle decoratie.

Werken

Een aantrekkelijke werkplek met een betere luchtkwaliteit, waar onze planten bijdragen aan een positievere gemoedstoestand en zorgen voor meer creativiteit.  

Leren

Onze bijzondere planten verwijderen ‘vieze geurtjes’ en zetten Co2 effectief om in zuurstof, ze absorberen het geluid en dragen bij aan betere leerprestaties.

Ontspannen

Relax en word gelukkiger met onze luchtzuiverende planten om je heen. Ze vergroten je alledaagse levenskwaliteit, helpen ontspannen en mentaal herstellen.