15 augustus 2023

Air So Pure opnieuw partner van De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing

De afgelopen jaren was Air So Pure met haar assortiment te zien in de uitzendingen van De Grote Tuinverbouwing. Ook in seizoen 2023/2024 kun je de luchtzuiverende planten van Air So Pure weer bekijken in de afleveringen. Laat je inspireren en informeren, ga naar een tuincentrum in jouw regio en transformeer je eigen huis tot een groene oase met de luchtzuiverende groenmakers van Air So Pure.

Wat is De Grote Tuinverbouwing?

De Grote Tuinverbouwing is het populaire televisieprogramma dat kijkers inspireert en informeert op het gebied van groen, wonen/interieur en BBQ. Tijdens de aflevering van anderhalf uur word je meegenomen door de mooiste tuinen, waanzinnige transformaties en de heerlijkste recepten. Of je nu wel of geen groene vingers hebt, jong of oud bent, De Grote Tuinverbouwing is geschikt voor iedereen. Groenexpert Ivo Putman deelt de informatie op een enthousiaste manier die goed te begrijpen is.

Air So Pure zet zich in op een groene revolutie en werkt daarom samen met De Grote Tuinverbouwing om Nederland te inspireren en aan te zetten om zelf te gaan tuinieren en je kamer te vullen met kamerplanten. Ook een transformatie gedaan in jouw huis waarbij je gebruik hebt gemaakt van de luchtzuiverende planten van Air So Pure? Deel jouw foto’s met ons en wie weet zie je jouw foto straks wel terug op onze socials!

Wanneer is De Grote Tuinverbouwing op tv?

Je kunt elke zaterdag kijken naar De Grote Tuinverbouwing om 17:00 bij SBS6. De herhaling van deze uitzending kun je bekijken op zondag om 09:30. Natuurlijk kun je ook via andere kanalen kijken zoals kijk en NLziet. Seizoen 2023/2024 start op 2 september 2023.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Nephrolepis

Krulvaren

Asplenium 

Nestvaren of Tongvaren

Hedera Helix

Klimop

Dracaena

Drakenbloedboom