19 juni 2023

Air So Pure bij FlowerTrials®

FlowerTrials®

De FlowerTrials® verwelkomen alle professionals in de sierteelt en retail vanuit de hele wereld. Deze editie vond plaats van 13-16 juni 2023. Van teelt-technische informatie tot inspiratie en nieuwigheden, voor iedereen die werkt met en houdt van planten en bloemen. 61 deelnemende bedrijven presenteerden in 3 regio’s hun noviteiten en toekomstige ontwikkelingen in pot- en perkplanten.

Air So Pure® presenteerde haar assortiment en ‘A world of wellbeing’ op locatie bij KP Holland. In het verlengde van hun veredeling en productie inspireerde wij de bezoekers met een aantrekkelijke product presentatie op tafels en eilanden met daarnaast alle informatie op een tv-scherm. Air So Pure is goed zichtbaar geweest richting haar bestaande handelspartners en hebben daarnaast nieuwe, interessante contacten gelegd.

Ook de FlowerTrials® bezoeken? De volgende editie vindt plaats van 11 t/m 14 juni 2024. Klik hier voor meer informatie of foto’s en video’s van de afgelopen editie.

Het luchtzuiverende assortiment van Air So Pure

Air So Pure® is hét Europese merk voor bewezen sterk luchtzuiverende planten van uitstekende kwaliteit. Met 14 trotse leden en 17 productgroepen is de vereniging hard op weg om Europa groener en gezonder te maken. Kijk hieronder waar jij Air So Pure planten kunt kopen en vergroen jouw eigen omgeving!

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Hedera Helix

Klimop

Monstera Deliciosa

Gatenplant

Calathea

Pauwenplant

Areca

Goudpalm