26 juni 2023

Air So Pure bij Spoga Gafa

Handelsbeurs Spoga Gafa

In Keulen (DE) vond van 18 tot 21 juni 2023 de Spoga Gafa plaats. Dit is ’s werelds grootste garden-, lifestyle- en BBQ beurs en tevens een toonaangevend internationaal handels- en netwerkplatform voor de groene industrie. Tuincentra, woonwinkels en bouwmarkten bezochten deze beurs voor inspiratie en het inkopen van hardware (potterie, tuinmeubels, bbq, tuingereedschap, etc.) voor 2024. Ook een uitgebreid evenementenprogramma met topsprekers zorgde voor nieuwe impulsen, inspiratie en uitwisseling.

Air So Pure® heeft de zakelijke bezoekers geïnspireerd op de Boulevard of Ideas en op de P.O.S. Islands i.s.m. Oliver Mathys en de beursorganisatie. Javadoplant was de enige plantenleverancier en daar sloot Air So Pure bij aan als onderdeel van hun stand. Waar de aandacht vooral op hardware lag, heeft Air So Pure gezorgd voor inspirerende vergroening. Verschillende luchtzuiverende planten uit het assortiment werden getoond.

Ook interesse in de Spoga Gafa beurs? De nieuwe editie vindt plaats van 16 t/m 18 juni 2024 in Keulen. Meer informatie over de handelsbeurs vind je hier.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Dracaena

Drakenbloedboom

Livistona

Waaierpalm

Dryopteris erythrosora

Herfstvaren

Didymochlaena Truncatula 

Mantelvaren