Kerstboom eruit, Air So Pure planten erin.

2 januari 2024

Kerstboom eruit, Air So Pure plant erin!

Een frisse start van het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is aangebroken, en terwijl we afscheid nemen van de feestdagen blijft er vaak een leegte achter in huis. De kerstboom, onlangs nog het stralende middelpunt van gezelligheid en warmte, wordt weggehaald waardoor er een kale hoek achterblijft. Wat als we die leegte kunnen vullen met iets dat er niet alleen gezellig uitziet, maar ook bijdraagt aan een gezondere leefomgeving? Hier komt ‘Kerstboom eruit, Air So Pure erin’ om de hoek kijken.

In de drukte van de feestdagen is het gemakkelijk om te vergeten dat de kerstboom niet alleen een decoratief element is, maar ook een tijdelijk groen lid van ons huishouden. Wanneer de kerstlichtjes doven en de ballen worden ingepakt, blijft er een lege plek achter. Dit is het perfecte moment om die leegte te vullen met groen dat niet alleen mooi is, maar ook functioneel: luchtzuiverende planten van Air So Pure.

Luchtzuiverende werking

Wat maakt de Air So Pure planten zo bijzonder? Deze planten zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun vermogen om schadelijke stoffen uit de lucht te filteren en de kwaliteit van de binnenlucht te verbeteren. Of het nu gaat om formaldehyde, benzeen, ammoniak of andere verontreinigende stoffen die in veel huishoudens voorkomen, de luchtzuiverende planten van Air So Pure nemen ze op en zetten ze om in schone zuurstof. Met de luchtzuiverende kamerplanten van Air So Pure breng je dus niet alleen groen in huis, maar ook een frisse adem van gezonde lucht.

De cellen van kamerplanten zijn kleine chemische fabrieken waar stoffen worden afgebroken en er nieuwe stoffen worden opgebouwd. Air So Pure planten ademen via de bladmondjes. Dit zijn hele kleine gaatjes in de onderkant van de bladeren. Tijdens hun ademhaling nemen ze schadelijke stoffen uit de lucht op. Die breken ze vervolgens binnenin de plant af tot voedingsstoffen die ze later gebruiken. 

De luchtzuiverende werking van alle Air So Pure planten is wetenschappelijk getest door Fytagoras Science in Nederland. Hierdoor weet je zeker dat je een gezonde plant in huis haalt. Het is niet eenvoudig om aan te geven hoeveel luchtzuiverende planten je in één ruimte nodig hebt. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld het aantal mensen dat in de ruimte verblijft, hoeveel apparaten er in de ruimte staan, hoe vaak de deuren en ramen opengaan, etc. In de basis geldt echter wel: hoe meer luchtzuiverende planten, hoe beter. Dus, kerstboom eruit, (grote) luchtzuiverende plant erin!

Air So Pure Kentia en Calathea

Gevarieerd assortiment

Het brede luchtzuiverende assortiment van Air So Pure biedt ook talloze mogelijkheden om je interieur te verfraaien. Of je nu kiest voor de levendige kleuren van de Calathea, de elegante bloem van de Spathiphyllum of de speelse charme van de Phlebodium, er is altijd een luchtzuiverende plant die past bij jouw smaak en interieur. In totaal biedt Air So Pure 17 verschillende productgroepen aan, in meer dan 170 varianten. Al deze luchtzuiverende kamerplanten worden gekweekt door 14 kwekers, welke allemaal lid zijn van Air So Pure.

Naast het zuiveren van de lucht, dragen deze kamerplanten bij aan een gevoel van welzijn. In een wereld waarin we steeds meer tijd binnenshuis doorbrengen, bieden de Air So Pure planten een kans om een stukje natuur terug te brengen in ons dagelijks leven. Door bewust te kiezen voor luchtzuiverende planten, maken we een positieve keuze voor onze gezondheid en welzijn.

Zoals hierboven benoemd is de Air So Pure collectie geselecteerd op de bijzondere luchtzuiverende eigenschappen. Deze kenmerken maken het verschil tussen een gewone plant en luchtzuiverende planten die bijdragen aan een gezonde leef-, werk– en relaxomgeving. Of je nu op zoek bent naar groen voor jouw kantoor, gezellige en gezonde planten wilt voor in de woonkamer, of je studeerkamer wilt opleuken, er is altijd een geschikte Air So Pure plant voor jouw ruimte.

Kerstboom eruit, luchtzuiverende kamerplant erin

Overtuigd? Bekijk hieronder waar jij een nieuwe Air So Pure plant kunt scoren om jouw woonkamer, studeerkamer of kantoor te vergroenen! Ga voor een gezonde, groene start van 2024 en doe mee aan ‘Kerstboom eruit, Air So Pure plant erin!’.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Paradijsvogelplant

Lepelplant

Blauwvaren

Krulvaren