Voorzitter Remco Hill (links) en accountmanager Arno Sanders (rechts)

29 januari 2024

Nieuwe accountmanager bij Air So Pure

Air So Pure® is hét Europese merk voor bewezen sterk luchtzuiverende planten van uitstekende kwaliteit. Per 1 februari 2024 wordt het team uitgebreid met de nieuwe functie van Accountmanager.

Nieuwe functie voor Air So Pure

In de laatste jaren zien we de behoefte van onze trotse leden groeien om, naast branding en marketingcommunicatie, het uitgebreide assortiment op een centrale wijze onder de aandacht te brengen bij onze handelspartners en eindklanten. Inmiddels bestaat het Air So Pure® assortiment uit meer dan 170 unieke producten van 14 leden.

De uit Sassenheim afkomstige Arno Sanders gaat als accountmanager de samenwerking in de keten en daarmee de marktpositie van Air So Pure® nog verder verstevigen. Door nauwe samenwerking met onze handelspartners en eindklanten kunnen we de Europese consument nog beter informeren en inspireren om hun eigen World of Wellbeing te creëren met de luchtzuiverende groenmakers van Air So Pure®!

Voorzitter Remco Hill en accountmanager Arno Sanders
De voorzitter van Air So Pure; Remco Hill (links) en de nieuwe accountmanager; Arno Sanders (rechts)

Enthousiasme als accountmanager

Arno Sanders heeft ruime, internationale ervaring als accountmanager in de sierteeltketen, zowel in de traditionele ketens als in de e-commerce. Met deze ondernemende en nieuwsgierige bouwer breidt Air So Pure® haar team naast brandmanager Ronald van Schie en communicatiespecialist Janine de Zeeuw verder uit.

“Ik ben zeer blij om te mogen bijdragen in het verder opbouwen van de samenwerking met de ketenpartners en het merk Air So Pure®. Ik zie nog een enorme potentie voor de vereniging en het merk. Door mijn werkervaring ben ik bekend met de sector en coöperatieve structuur. Ik wil graag met onze leden en hun verkopers de commerciële spil zijn richting hun relaties in binnen- en buitenland. Ik kijk er naar uit om snel kennis te maken.” Aldus Arno Sanders.

Air So Pure® is van 13-14 maart vertegenwoordigd op de Royal FloraHolland Trade Fair in Rijswijk. Hier zijn er geschikte momenten om met Arno Sanders kennis te maken. Bezoek Air So Pure en haar leden bij stand 6.14 en kom alles te weten over Air So Pure, het luchtzuiverende assortiment, de leden en de nieuwe accountmanager Arno!

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Didymochlaena Truncatula 

Mantelvaren

Blechnum Silver Lady

Dwergboomvaren

Howea forsteriana

Kentia palm

Livistona

Waaierpalm