vrouw met air so pure planten

18 december 2023

Win: Air So Pure plantenpakket t.w.v. €100,-

Maak kans op een Air So Pure plantenpakket t.w.v. €100,- !

De luchtzuiverende planten van Air So Pure zijn niet alleen decoratief maar dragen ook bij aan een gezonder binnenklimaat. Wist je bijvoorbeeld dat een luchtzuiverende plant niet alleen schadelijke stoffen uit de lucht filtert, maar ook verse zuurstof afgeeft en de luchtvochtigheid verbetert?

Wanneer je meerdere Air So Pure planten in een ruimte hebt staan, kun je minder last ervaren van griepachtige verschijnselen zoals hoofdpijn, droge ogen en verkoudheid. Daarnaast is het bewezen dat een groene, natuurlijke omgeving zorgt voor minder stress, meer productiviteit en creativiteit. Deze luchtzuiverende planten zijn dus niet alleen geschikt voor in huis, maar ook voor op kantoor of in de klas!

Air So Pure is naast een merk ook een telersvereniging. De vereniging is opgericht in 2007 en is begonnen met de Spathiphyllum. Inmiddels zijn 14 kwekers aangesloten bij Air So Pure en telen met elkaar 17 luchtzuiverende productgroepen, van de Spathiphyllum en Calathea tot de Phlebodium, Strelitzia en Kentia palm. Bekijk hier alle luchtzuiverende planten.

Nieuw jaar, nieuwe Air So Pure planten!

We zitten midden in de feestdrukte, maar wat doe je met de lege ruimte als je je kerstboom weghaalt? Of heb je sowieso nog wat ruimte over in huis, in de klas of op kantoor? Kies met de luchtzuiverende kamerplanten van Air So Pure voor een gezonde en groene optie. Uit het assortiment van 17 productgroepen zit er altijd een geschikte plant tussen voor jouw ruimte.

Air So Pure heeft, speciaal voor een groene start van 2024, een winactie opgestart. Weet jij niet welke luchtzuiverende kamerplant je moet kiezen en kun je wel wat hulp gebruiken? Of ben jij na het lezen van het artikel razend enthousiast geworden? Doe mee met onze winactie en maak kans op één van de 10 Air So Pure plantenpakketten t.w.v. €100,- ! Het pakket zal bestaan uit verschillende Air So Pure planten, zorgvuldig geselecteerd en samengesteld.

Wat moet je doen?

"*" geeft vereiste velden aan

Actievoorwaarden*
Nieuwsbrief

Actievoorwaarden

  • Je kunt meedoen aan de winactie van 19 december 2023 t/m 7 januari 2024.
  • De winactie is alleen geldig in Nederland.
  • De winnaars krijgen in de 2e week van 2024 persoonlijk bericht. Wij zullen dan om adresgegevens vragen om het plantenpakket op te sturen.
  • Adresgegevens worden met onze verzendpartner gedeeld.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Paradijsvogelplant

Lepelplant

Blauwvaren

Krulvaren