Air So Pure Groene Boost i.s.m. Stichting Anders Amstelland

17 mei 2024

Een Groene Boost voor 125 Gezinnen

Air So Pure viert Wereld Plantendag

Op Wereld Plantendag, 18 mei, kreeg het leven van 125 kwetsbare gezinnen in Amstelland een frisse en groene boost. Stichting ANDERS Amstelland verraste deze gezinnen met een pakket vol tuin- en kamerplanten, mogelijk gemaakt door de samenwerking van diverse organisaties. Air So Pure, samen met Dutch Flower Foundation en Historische Tuin Aalsmeer, speelde een essentiële rol in deze gedenkwaardige gebeurtenis.

Het belang van groen in huis

Bij Air So Pure zijn we ons bewust van de vele voordelen die groen in huis met zich meebrengt. Kamerplanten zijn meer dan alleen decoratieve elementen; ze dragen bij aan een gezondere leefomgeving. Onze luchtzuiverende planten verbeteren de luchtkwaliteit, kunnen stress verminderen en bevorderen een gevoel van welzijn. Het toevoegen van planten aan een werk- en leefruimte is een eenvoudige manier om een positieve impact te maken op de dagelijkse gezondheid en het geluk van mensen.

Air So Pure Groene Boost i.s.m. Stichting Anders Amstelland
Koen Persoon (Stichting ANDERS), Gerben de Vries (Historische Tuin), Ronald van Schie (Air So Pure), en Gerdie Kaagman (Stichting ANDERS).

Een betekenisvolle samenwerking

De actie van Wereld Plantendag toont aan hoe een samenwerking tussen verschillende organisaties een grote impact kan hebben. Stichting ANDERS Amstelland, bekend om hun inzet voor kwetsbare groepen, bracht de betrokken partijen samen. Bij Air So Pure zijn we meer dan trots om, samen met onze leden Van der Voort Potplanten B.V. en Quakelplant, bij te dragen aan dit mooie initiatief.

Bij planten horen potten, maar kwetsbare gezinnen hebben niet altijd de middelen om deze aan te schaffen. Daarom heeft Air So Pure, samen met haar leden, ook sierpotten gedoneerd. Op deze manier kunnen de kwetsbare gezinnen een totaal plaatje toevoegen aan hun leefomgeving.

Een groene boost voor kwetsbare gezinnen

Voor veel gezinnen die onder bewind staan, afhankelijk zijn van de voedselbank of een bijstandsuitkering ontvangen, zit het dagelijks leven vol uitdagingen. Het toevoegen van kamerplanten aan hun leefomgeving biedt niet alleen interieurvoordelen, maar ook psychologische en fysieke voordelen. Planten kunnen helpen bij het verbeteren van de luchtkwaliteit en het creëren van een meer ontspannen sfeer, wat vooral belangrijk is voor mensen die met stress en andere uitdagingen te maken hebben.

Waarom luchtzuiverende planten?

De planten die zijn uitgedeeld tijdens deze actie zijn niet zomaar willekeurige planten. Bij Air So Pure richten we ons specifiek op luchtzuiverende planten. Deze planten zijn in staat om schadelijke stoffen uit de lucht te filteren en zuurstof te produceren, waardoor de algehele luchtkwaliteit verbetert. Dit is niet alleen goed voor de gezondheid, maar kan ook bijdragen aan een beter concentratievermogen en een verhoogd energieniveau. Letterlijk een groene boost dus!

De groene revolutie

Met deze actie willen we niet alleen directe hulp bieden, maar ook het bewustzijn vergroten over de voordelen van een groene leefomgeving. We hopen dat dit initiatief anderen inspireert om ook een stukje natuur in hun huis te brengen, ongeacht hun omstandigheden.

Dank aan Stichting ANDERS Amstelland

Wij willen Stichting ANDERS Amstelland hartelijk danken voor het opzetten van deze betekenisvolle actie. Samen met hen, en alle betrokken partners, brengen we met deze Groene Boost wat positiefs in de levens van vele gezinnen.

De missie van Air So Pure

Bij Air So Pure blijven we ons inzetten voor onze missie: het bevorderen van een gezondere leefomgeving met behulp van luchtzuiverende planten. Wij geloven dat iedereen toegang zou moeten hebben tot de voordelen van groen in huis. Onze bijdrage aan deze actie is slechts een stap in onze voortdurende inspanningen om een groene revolutie te realiseren.

Met trots kijken we terug op een succesvolle Wereld Plantendag en kijken we uit naar toekomstige samenwerkingen en acties die bijdragen aan een groener en gezonder leven voor iedereen, thuis, op school en op kantoor. Wil jij ook een Groene Boost organiseren? Neem contact met ons op en wie weet brengen we binnenkort samen een Groene Boost naar jouw kantoor, school of organisatie!

Air So Pure doneert luchtzuiverende planten voor een Groene Boost i.s.m. Stichting Anders Amstelland

Waar is Air So Pure te koop?

Ben jij benieuwd waar jij Air So Pure planten kunt kopen? Kijk hieronder in onze Store Locator voor een deelnemend tuincentra in jouw buurt en kijk waar jij de luchtzuiverende planten van Air So Pure kunt bewonderen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Paradijsvogelplant

Lepelplant

Blauwvaren

Krulvaren