Air So Pure workshop

6 december 2023

Groene inspiratie op Dé Winterfair

Groen genieten en groen doen op de Winterfair

De Brabanthallen in Den Bosch waren van 24 t/m 30 november het decor van de jaarlijkse Winterfair, georganiseerd door de bekende magazines Margriet en Libelle. Een consumentenbeurs die vooral vrouwen tussen de 25 en 75 jaar aanspreekt. De beurs stond voorheen bekend als de Margriet Winterfair, maar in 2023 sloten Margriet en Libelle de handen ineen, waardoor het Dé Winterfair is geworden. Het evenement bood dit jaar niet alleen een overvloed aan inspiratie en gezelligheid, maar ook een groene oase dankzij de aanwezigheid van Air So Pure en Anthurium NL op het Groene Inspiratieplein van niemand minder dan groenexpert Romeo Sommers.

Air So Pure bij De Winterfair

Groenexpert Romeo Sommers leidt de weg op de Winterfair

De groenexpert Romeo Sommers, die zeven dagen lang het indrukwekkende Groenplein leidde, was nauw betrokken bij de stand. Zijn groene plein, bezaaid met meer dan 200 m2 weelderige potplanteninspiratie, fotomomenten en groene kennis, vormden het hart van de Winterfair. Bezoekers werden uitgenodigd om deel te nemen aan boeiende plantenworkshops met de luchtzuiverende planten van Air So Pure en de bloeiende planten van Anthurium NL.

Op dit Groenplein waren Air So Pure en Anthurium NL prominent vertegenwoordigd. Naast de workshops konden bezoekers van De Winterfair ook creatieve foto’s maken bij de Air So Pure ‘selfie’ hoekjes. De reacties waren ronduit enthousiast, en het was duidelijk dat de combinatie van groene inspiratie en creatieve activiteiten in de smaak viel bij het diverse publiek.

Een gebaar van groen geluk

Naast het delen van groene kennis en creativiteit, toonden Romeo Sommers, Air So Pure en Anthurium NL hun maatschappelijke betrokkenheid. Na afloop van de Winterfair werden maar liefst 400 planten geschonken aan Stichting Bij Katrien, een organisatie gevestigd in Den Bosch die zich inzet om eenzaamheid tegen te gaan. Deze ontmoetingsplek biedt gratis activiteiten aan, met als doel sociale verbinding te bevorderen.

Op de laatste dag van de Winterfair vond de symbolische overhandiging plaats aan Liesbeth van Drunen, voorzitter van Stichting Bij Katrien, en bestuurslid José van Dijk. De gedoneerde planten vormden tijdens de feestdagen een lichtpuntje voor mensen die zich alleen voelen.

Air So Pure

Sinds 2007 staat Air So Pure bekend als hét merk voor bewezen sterk luchtzuiverende planten van hoge kwaliteit. De vereniging telt 14 trotse leden en beschikt over een uitgebreide collectie van 17 productgroepen en ruim 170 artikelen. Met de merkbelofte ‘A world of wellbeing’ en een eigentijdse uitstraling informeert Air So Pure consumenten over de positieve effecten van hun planten, zowel fysiek voor het binnenklimaat als mentaal, waarbij het motto luidt: je lekkerder voelen met planten om je heen.

Winterfair
De symbolische overhandiging aan Stichting Bij Katrien

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Paradijsvogelplant

Lepelplant

Blauwvaren

Krulvaren