VDE Plant

+31 (0) 172-518941
verkoopteam@vdeplant.nl

Oudendijkseweg 5
2481 KE Woubrugge

Certificaten:
MPS A, SQ, GAP

Over VDE Plant

V.D.E. plant is een echt familie bedrijf. De afkorting VDE staat voor Van Der Eijk, de achternaam van de oprichters. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer, broer en zus Edwin en Karin van der Eijk, samen met compagnon Hein Visser. Al sinds 1948 werken zij samen met hun enthousiaste medewerkers aan de mooiste tropische en luchtzuiverende planten voor de consumenten in huis.

"Gezondheid staat meer dan ooit in de belangstelling. Planten passen in een gezonde lifestyle. Door hun luchtzuiverende werking dragen planten bij aan een gezond leefklimaat thuis en op kantoor". 

In de kwekerij van VDE Plant worden het hele jaar door op milieuvriendelijke wijze, de mooiste kamerplanten gekweekt. Planten zijn niet alleen leuk, maar dragen bij aan een Happy Life. Groen is geen trend, maar een Lifestyle!

Binnen het Air So Pure assortiment vind je zes verschillende productgroepen van VDE Plant: Dypsis lutescens (Areca), Asplenium Crispy Wave, Chlorophytum Atlantic, Ctenanthe burle-marxii, Musa Oriental Dwarf en de Nephrolepis Duffi.

Air So Pure assortiment van VDE Plant

Areca Dypsis Lutescens

Areca

Goudpalm

Asplenium Antiquum

Asplenium

Nestvaren of Tongvaren

Calathea Makoyana - 14cm

Calathea

Pauwenplant

Hedera Helix - 19cm

Chlorophytum

Graslelie

Air So Pure Musa Oriental Dwarf

Musa Oriental Dwarf

Bananenplant

Nephrolepis Green Lady - 17 cm

Nephrolepis

Krulvaren