Air So Pure winactie story

23 april 2024

Win bij Story: 4 luchtzuiverende Air So Pure planten

Luchtzuiverende kamerplanten tijdens het werken en studeren

De eindexamens komen er weer aan en dat betekent veel uren achter de computer, in de boeken en papieren. Ook werken tegenwoordig veel mensen thuis achter hun laptop of computer.

Onderzoek heeft aangetoond dat de aanwezigheid van luchtzuiverende planten het concentratievermogen verbetert en de productiviteit verhoogt. Zet een paar kamerplanten van Air So Pure neer op bijvoorbeeld het bureau. Dat zijn namelijk planten met een bewezen luchtzuiverende werking. Het effect is het grootst wanneer je direct zicht op de planten hebt.

De luchtzuiverende kamerplanten van Air So Pure zorgen dus voor een effectievere werk- en studeerplek. Maar zijn er nog meer voordelen? De eigenschappen van deze planten zorgen voor een gezonder binnenklimaat. En dat zorgt op zijn beurt weer voor een goede gezondheid en verminderde griepachtige symptomen zoals verkoudheid, hoesten, droge ogen en hoofdpijn. In het tuincentrum zijn onze luchtzuiverende planten te herkennen aan het Air So Pure-label. Bekijk hieronder waar jij Air So Pure planten kunt kopen en creëer jouw eigen World of Wellbeing!

Luchtzuiverende planten van Air So Pure: Areca, Asplenium, Chlorophytum, Spathiphyllum

Winactie: welke luchtzuiverende planten kun je winnen?

In samenwerking met Story geven we voor deze winactie 3 sets van luchtzuiverende kamerplanten weg. De mix bestaat uit een Chlorophytum (Graslelie), Areca (Goudpalm), Spathiphyllum (Lepelplant) en Asplenium (Nestvaren). Deze planten hebben de ideale afmetingen en luchtzuiverende eigenschappen om bijvoorbeeld op je bureau te zetten. Zo heb je tijdens het sturen of werken altijd uitzicht op de plantjes, wat de concentratie en creativiteit bevordert.

Hoe doe je mee?

Wil jij graag deze luchtzuiverende planten van Air So Pure winnen? Doe dan het volgende en maak kans!

  • Stuur een kaartje naar Story, Postbus 1780, 2130 JD Hoofddorp o.v.v. Air So Pure-kamerplanten of vul dit formulier in op de website van Story.
  • Volg Air So Pure op Instagram of Facebook.

Makkelijk toch? Nu is het afwachten! De winnaars van deze winactie en het pakket luchtzuiverende planten ontvangen na afloop van de actie persoonlijk bericht vanuit Story met verdere informatie.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Areca

Goudpalm

Musa Oriental Dwarf

Bananenplant

Livistona

Waaierpalm

Hedera Helix

Klimop