Air So Pure in Groenrijk Prinsenbeek tijdens opnames van De Grote Tuinverbouwing

4 oktober 2023

Ontdek Air So Pure in De Grote Tuinverbouwing

De voordelen van luchtzuiverende planten

Luchtzuiverende planten, hoe werkt dat precies? En wat zijn eigenlijk de voordelen van deze gezonde kamerplanten? In aflevering 5 van De Grote Tuinverbouwing (seizoen 2023/2024) gaat Ivo Putman in gesprek met de brandmanager van Air So Pure.

Kamerplanten zijn onmisbaar voor elke binnenruimte. Zo vertelt Ronald, brandmanager van Air So Pure, dat luchtzuiverende planten niet alleen mooi en gezond zijn voor thuis, maar ook op kantoor, in klaslokalen en andere publieke ruimtes. Verschillende onderzoeken wijzen uit dat de aanwezigheid van luchtzuiverende kamerplanten de luchtkwaliteit en je mentale toestand verbeteren.

Air So Pure zet zich sinds 2007 in voor een groene revolutie. Samen de wereld een stukje groener maken. Met 16 verschillende productgroepen en 180 unieke planten is er altijd een plant die past bij jouw interieur. Bekijk hier de deelnemende tuincentra.

YouTube video

De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing is het populaire televisieprogramma dat kijkers inspireert en informeert op het gebied van groen, wonen/interieur en BBQ. Groenexpert Ivo Putman deelt de informatie op een enthousiaste manier die goed te begrijpen is.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Dracaena

Drakenbloedboom

Monstera Deliciosa

Gatenplant

Asplenium 

Nestvaren of Tongvaren

Chlorophytum

Graslelie