Forever Plants Group

Forever Plants. Een familiebedrijf, een innovatief bedrijf, een gelukkig bedrijf. Waar op de meest slimme en duurzame manier planten worden gekweekt en culturen samenkomen. Al meer dan 30 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van tropische planten. Hier ligt ook echt onze passie, omdat planten helpen ons doel te bereiken: de wereld gezonder en gelukkiger maken.

Noem ons gek, maar wij geloven dat dit kan. We geloven in een innovatieve manier van werken. We waren één van de eersten met het - inmiddels - alom bekende Walking Plants System. We zetten ons in voor de toekomst, zodat we de kassen met aardwarmte kunnen verwarmen. We geloven ook in de kracht van kennisdeling. Daarom laten we regelmatig studenten meedenken om ons werk nog slimmer in te richten.

We geloven dat het goed is voor onze collega’s om op een breder vlak mee te denken over de organisatie, in plaats van hen te beperken tot alleen hun eigen taak. Maar bovenal geloven we in duurzaamheid. Samen zetten we alles op alles voor een zo gezond mogelijke toekomst. Samen staan we sterker.

Contactgegevens:

Zwethlaan 40
2675 LB Honselersdijk

hallo@foreverplants.nl
0174 - 622 668

Air So Pure assortiment van Forever Plants Group

Ficus

Vioolbladplant / Tabaksplant

Strelizia

Paradijsvogelplant

Monstera Deliciosa

Gatenplant

Dracaena

Drakenbloedboom

Areca

Goudpalm